Home » , , » Leijonasydän 2013

Leijonasydän 2013

Leijonasydän 2013 

leijonasydän koko elokuva ilmaiseksi,leijonasydän full movie.
Leijonasydän elokuvan ohjaajana toiminut Dome Karukoski ja julkaistu Oct. 18, 2013 Suomessa.Laura Birn,Peter Franzén,Pamela Tola tähdittä elokuvan .Leijonasydän IMDBssä on saanut 2,591 arvostelijalta 7.0 pistettä.Elokuva suositeltu drama tykkäjillä.

Leijonasydän kertoo;


Dome Karukosken elokuva Leijonasydän on koskettava, särmikäs ja huumorilla höystetty kertomus pikkukaupunkilaisesta uusnatsista, Teposta, joka rakastuu kiihkeästi temperamenttiseen Sariin. Uudella avovaimolla on tummaihoinen poika Ramu. Kasvaako Teppo ulos ennakkoluuloistaan? Voittaako rakkaus vai kaveriporukan luoma paine? Entä miten käy Ramun, joka saa isäpuoliehdokkaakseen uusnatsin? Elokuvan yllättävän ja kulmikkaan huumorin taustalla on suuria tunteita ja sen ytimessä sykkii rohkea ja lempeä leijonasydän.

Katso Leijonasydän ,ELOKUVA Leijonasydän ,Leijonasydän suomalaiset elokuvat, Leijonasydän kotimaiset elokuvat,Leijonasydän dvd,Leijonasydän leffa ,Leijonasydän koko elokuva ,ohjaaja Dome Karukoski,Leijonasydän netissä,Leijonasydän netistä,Leijonasydän ilmaiseksi,Leijonasydän suomi elokuvat,Leijonasydän finnish movies,Leijonasydän finland movies,Leijonasydän full movie
VUOSI:Oct. 18, 2013 OHJAAJA: Dome Karukoski NÄYTTELIJÄT: Laura Birn,Peter Franzén,Pamela Tola,

LINKIT

Leijonasydän LINKKI 1 
Leijonasydän LINKKI 2 
Leijonasydän LINKKI 3 
Leijonasydän LINKKI 4 
Leijonasydän LINKKI 5 

3 yorum:

Facebook

Popular Posts

 
Copyright © 2015 ilmaisia Elokuvia Netissa
Blogger Templates