Home » , , , » Kaappari 2013 ilmaiseksi netissä

Kaappari 2013 ilmaiseksi netissä

Kaappari

Kaappari elokuvan ohjaajana toiminut Aleksi Mäkelä ja julkaistu Jan. 17, 2013 Suomessa.Kari Hietalahti,Aake Kalliala,Hannu-Pekka Björkman tähdittä elokuvan .Kaappari IMDBssä on saanut 741 arvostelijalta 5.5 pistettä.Elokuva suositeltu action tykkäjillä.

Kaappari kertoo;


Konekaappaus, joka pysäytti Suomen 1978. Bisneksissään epäonnistunut oululainen liikemies Aarno Lamminparras on vaikean paikan edessä: hänen maineensa on tahriintunut liiketoimintojen epäonnistumisten myötä ja hän on hyvin katkera koko yhteiskunnalle. Pitkä avioliitto on sekin rakoilemassa vaimon kyllästyttyä miehensä vuoristoratamaiseen tunne-elämään ja viime aikojen toivottomaan lamaantumiseen: Aarno on menettänyt kiinnostuksensa kaikkeen. Vaimonsa puoliksi pakottamana Aarno lähtee kuitenkin työnhakumatkalle Helsinkiin, tarkoituksenaan aloittaa uusi elämä.

Katso Kaappari ILMAISEKSI ,Kaappari ILMAISEKSI NETISSÄ,Kaappari koko elokuva, Katsella Kaappari netissä ,mistä voi katsoa Kaappari ilmaiseksi ,Kaappari netissä ,Kaappari ilmaiseksi,ohjaaja Aleksi Mäkelä,Kaappari netissä,Kaappari netistä,Kaappari ilmaiseksi,Kaappari elokuvat,Kaappari finnkino,Kaappari leffatykki,Kaappari episodi.
VUOSI:Jan. 17, 2013 OHJAAJA: Aleksi Mäkelä NÄYTTELIJÄT: Kari Hietalahti,Aake Kalliala,Hannu-Pekka Björkman,

LINKIT

Kaappari LINKKI 1 
Kaappari LINKKI 2 
Kaappari LINKKI 3 
Kaappari LINKKI 4 
Kaappari LINKKI 5 

0 yorum:

Lähetä kommentti

Facebook

Popular Posts

 
Copyright © 2015 ilmaisia Elokuvia Netissa
Blogger Templates